Bitcoins verkopen uitgelegd | BTC Direct


Hoi en welkom bij deze video, in deze video ga ik je laten zien hoe we bitcoins kunnen verkopen aan BTC Direct, wat we
daar natuurlijk voor nodig hebben is de website van BTC Direct en natuurlijk je eigen bitcoin wallet je eigen bitcoin wallet heb je
waarschijnlijk destijds aangemaakt en daar heb je je bitcoins dus ook in
opgeslagen dat betekent dus ook dat BTC Direct
jou een adres gaat geven waar je die bitcoins heen kunt sturen en ik ga je precies dit proces laten zien zoals je ziet dat ik hier links mijn Copay
bitcoin wallet staan met een saldo van op dit moment 0,029 bitcoin en rechts heb ik al de website van BTC Direct geopend als ik op de website kom van BTC Direct
dan dien ik eerst rechtsboven in te loggen en klik ik vervolgens op verkopen dan geef ik bijvoorbeeld het aantal bitcoins in dat ik wil verkopen. op dit moment ga ik 0,01 bitcoin verkopen en daar krijg ik op dit moment 20 euro 13 voor vervolgens klik ik op bitcoins verkopen en kom ik naar een tweede scherm hierin staan al wat gegevens ingevuld voor me
namelijk die 0,01 bitcoins die ik ga verkopen het te ontvangen bedrag mijn rekeninghouders naam en hier moet ik zelf even mijn eigen persoonlijke IBAN nummer invullen vervolgens zijn er nog twee opties dat is namelijk de spoedbetaling SPOEDBETALINGEN ZIJN HELAAS NIET LANGER MOGELIJK en ik accepteer natuurlijk de algemene
voorwaarden vervolgens klik ik op verkopen zoals je nu ziet is het verkoop scherm begonnen en ze geven mij hier het adres waar ik de bitcoins naar dien over te maken zoals je hier ziet heb ik dertig minuten
tijd, dat is een vrij lange tijd en dien ik 0,01 bitcoin over te maken dit adres, daar moet die 0,01 bitcoin heen en die moet natuurlijk uit mijn eigen digitale portemonnee komen als ik hier terug ga kan ik hier op “send” klikken en vraagt hij hier om enter bitcoin address dit is dus het adres van BTC Direct die ga ik gewoon kopiëren en ik raad je aan om dit altijd te
kopiëren en nooit over te typen omdat je zo spelfouten kan voorkomen vervolgens plak ik hier het adres neer, en zegt hij dat dit inderdaad een goed adres is en geef ik de 0,01 bitcoin op. en zoals je ziet heb ik die ingevuld in mijn portemonnee en klik ik op versturen nu kan ik nog een keer kijken waar stuur ik het heen het adres klopt ik stuur het uit mijn eigen persoonlijke
portemonnee en de fees die ik nog betaal aan het transactie netwerk vervolgens klik ik ok “click to send” en ik confirm dat ik de 0,01 bitcoin wil verkopen en zoals je ziet is nu de transactie
verzonden vanuit mijn digitale portemonnee je ziet ook dat deze inmiddels is afgenomen met 0,01 en vervolgens zie je hier de website
weer van BTC Direct. ik heb nog 29 minuten om de bitcoins over te maken, ik heb de bitcoins inmiddels al overgemaakt en hier staat nog steeds het
aangeboden bedrag en hier het reeds ontvangen bedrag over een tijdje komt daar 0,01 te staan als het goed is en is de verkooporder daar helemaal mee afgerond. dus om even een recap te doen ik heb vanuit mijn eigen portemonnee zoveel bitcoins opgegeven. die heb ik naar dit adres verstuurd en daarmee heb ik dus de bitcoins verkocht er staat ook nog: je ontvangt na een uur
per email een overzicht met het definitieve verkoopresultaat

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *